May 4, 2009

a.w.a.r.d

said s.y.a.m.i.m.i.e at Monday, May 04, 2009
Peraturan nak jawab tag ni ialah:
1. Copy badge "2009 Cute's 3logger Award" di atas untuk diletakkan di blog anda

2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda
k.muni..my cuzin..yg dh xsabar2 nk kawen
3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya (anda di-tag)
1) suke bli baju..baju..baju
2)suke jalan2
3)suke soping
4)suke tgk movie
5)suke barang2 clr pink
6)suke besembang
7)suke tgk cte korea
8)suke dgr lagu korea n english
9)suke dating ngn bey
10)sgt suke ngn org yg sy suke kuar date 2
4. Anda perlu memilih 6 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog
1)tukang jahit stokin hp saye
2)tukang gunting rmbt pompuan gedik
3)pemilik kancil putih
4)awek black
5)dak yg sedang wat RA
6)dak yg suke tdo kt surau
5. Jangan lupa untuk melawat blog mereka dan meninggalkan komen yang menyatakan "anda telah di tag - sila layari blog saya untuk mendapatkan award anda".

7 others said on "a.w.a.r.d"

rina on May 4, 2009 at 4:02 PM said...

alah... saya nk skip buat entry ni lah... sbb isi kandungan dia sama dengan award saya terima tempoh hari...

saya bibah on May 4, 2009 at 4:35 PM said...

time kasih.tag telah dijawab.

[M.u.N.E.y] on May 4, 2009 at 4:47 PM said...

wah mn der xsbr2 nk kawin..
cma xcited sket je sbb saim2 rmai nk kawin buln 6 ni..
huhuhuhuu

miesyamomei on May 4, 2009 at 5:23 PM said...

k.na n k.eyra:xaci3...

Ling on May 5, 2009 at 8:42 AM said...

awk..yg 'budak suke tdo kat surau' tue sy ke? waaaaaaaaaa sampai ati. sedey ar gini
hehe..

miesyamomei on May 5, 2009 at 10:08 AM said...

heee...sape lagi???

aimZz on May 8, 2009 at 12:05 AM said...

ok..tag telah dijawab..okeh..

 

~sumTin tO sAy~ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal