Jun 9, 2009

assignment en naim

said s.y.a.m.i.m.i.e at Tuesday, June 09, 2009
tq naim tag mimi...dh r ngh xd idea ni nk update blog..xd idea ke???malas kot..ni rajin la plka..ntah la labu..saye pon xpaham...

1. Kekasih saya adalah-sape ye????ade ke???confom la boy xkan gal lak kot kan!!!

2. Saya sedang mendengar-bunyi saye dok tkan keybod ni ha...n org dok bising2 bz wat keje..*saye???jab lagi la..

3. Mungkin saya patut –prepare presentation tok lecturer visit nex wek n penuhkan log book yg dh lame x update...*malasnyeeeee

4. Saya baru sudah –bace blog2 yg saye folow....

5. Beza rakan, sahabat, kawan –dh terang lagi besuluh sape suruh????pekataan dh len,ejaan pon len,sebutan confom2 la len...*tapi maksud die same r..


6. Saya tidak faham - nape la si vittal ni xnk bagi saye keje...die pon xd keje ke???tapi bz je memanjang

7. Saya perlu mencari –duit *nk soping ok..kene ade duit..pasni nk cari keje lak..

8. Ayat terakhir yang dikatakan kepada saya – kene q la ko..pc dh abes..*afif nye kate2 hikmat

9. Makna kehidupan - sgt subjective kot

10. Cinta itu adalah – wahh...sgt indah..tapi kekadang memeningkan gak..depends

11. Saya paling suka – soping baju + tengok movie

12. Saya akan cuba – siapkan keje2 yg tetunggak *ceh..bunyi cam banyak je keje

13. Mengapa rakyat Malaysia suka menggunakan LAH di akhir ayat mereka –saje..menggatal nk bagi ayat cam fancy..

14. Telefon bimbit saya – sentiase besame saye...

15. Katil saya – space shutter saye tok ke bulan

16. Soalan yang bagi saya tidak perlu ditanya- hello....kalo dh tau jwapan die,yg ko nk tnye lagi 2 nape????eeee...*sakit ati kalo org tnye soklan yg xptt d tnye

17. Teknologi adalah -mende yg canggih manggih la

18. Bagaimana saya boleh memasak masakan yang saya paling pandai masak –masak???ehm....pas try byk kali r..saye xrase lak kalo try skali dh jadi terror

19. Semalam – ari isnin...

20. Hari ini – pas isnin mst la selasa kan???

21. Malam ini saya akan- ape lagi...tgk tv...makan pas2 tido la

22. Esok pula saya akan – bangun pagi2 then g keje

23. Saya betul2 inginkan – cutiiiii

24. Badminton atau futsal – badminton...sbb saye ni takut bola..huahuahua

25. Karaoke – dh lame xg karok

26. Kereta – bile la saye nak dapat 1????

27. Bilik yang terang atau gelap – depends

28. Makanan jepun adalah – 1 of my peberet

29. Ayat terakhir yang nak anda katakan pada seseorang - oooo..ok...*kate2 kepada vermal..twins vittal

30. Siapa yang anda tag- anyOne

2 others said on "assignment en naim"

- tety - on June 9, 2009 at 3:26 PM said...

huhu tot dpt assign fr mr. vittal.... skali assign fr bloggrt daaa...

najmie on June 9, 2009 at 8:00 PM said...

nk jwab soalan 1st.saye2.(angkat tangan)

 

~sumTin tO sAy~ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal